Luksusomelett

Omelett med sprø baconterninger, grønnsaker og parmesanost

Advertisements

Ingredienser
2 egg
2 ss vann
1 dl melk
1 sjalottløk
Brokkoli
Squash
50 g baconterninger
Revet parmesanost
Salt
Pepper
Vårløk

Luksusomelett1

Start med å steke baconterningene i en tørr stekepanne til de blir sprø. Legg de over på et fat dekket med kjøkkenpapir. Varm opp olivenolje i pannen. Stek brokkoli, squash og sjalottløk til de har blitt litt møre(her kan du bruke den mengden du vil av grønnsakene). Bland egg, vann, melk, pepper og litt salt sammen, og hell dette over grønnsakene. Ha baconterningene over eggeblandingen. Skru ned varmen på platen.
Når omeletten har fått en fin stekeskorpe, bretter du den ene halvdelen over den andre. Sett gjerne på et lokk de 2-3 siste minuttene.

Server med parmesanost og frisk vårløk.

luksusomelett2

Author: Kristinesmat

Jeg heter Kristine, er 23 år og kommer fra Sunnmøre. Per dags dato bor jeg i Bergen og studerer til å bli ingeniør hos HVL. Matlaging er min store lidenskap, og noe jeg bruker mye av fritiden min på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s